Personvern

Personvernerklæring og informasjon om informasjonskapsler (cookies) for nettstedet https://skjermsnakk.helsekompetanse.no.

Nettstedet driftes av Universitetssykehuset Nord-Norge, avdeling for E-helse og IKT, seksjon Helsekompetanse.

Systemet som brukes for å publisere innhold her er WordPress.

Hvilke personopplysninger samler dere inn og hvorfor?

 
Dette nettstedet samler ikke inn personopplysninger, men hvis du har en brukerprofil her vil opplysningene som vises på din profilvisning lagres. Da kan også en anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy.
 

 

Interaktivt innhold – H5p

Dette nettstedet kan benytte seg av en teknologi som heter H5p for å lage interaktivt innhold for læring.

  • Hvis du er logget inn her med en brukerprofil kan dette nettstedet lagre personopplysninger om din interaksjon med interaktivt innhold her.
  • Dette nettstedet lagrer resultatene av din interaksjon med interaktivt innhold. «Resultatene» vil si din poengsum, når du startet, når du avsluttet og hvor lang tid du brukte.

Vi bruker denne dataen til å lære om hvor godt dette innholdet er designet og hvordan vi kan gjøre forbedringer.

 

Media

Hvis du laster opp bilder her (eller andre nettsteder) bør du unngå at de inneholder geografisk informasjon (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut slik informasjon.

 

Cookies/informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten midlertidig fil som lagres på din mobil, nettbrett eller PC. Informasjonskapsler opprettes enten av et nettstedet du besøker eller av tredjeparter.

Google analytics

Vi bruker en tredjepart – Google analytics – til å samle inn statistikk som vi bruker til å forbedre nettsidene våre. Se Googles personvernregler her. Google analytics bruker følgende informasjonskapsler:

Vi bruker en tredjepart – Google analytics – til å samle inn statistikk som vi bruker til å forbedre nettsidene våre. Se Googles personvernregler her. Google analytics bruker følgende informasjonskapsler:

Navn Levetid fra satt/oppdatert Oppgave
_ga 2 år Brukes for å skille brukere.
_gat_UA-[…] 1 minutt «Used to throttle request rate.»
_gid 24 timer Brukes for å skille brukere.
Informasjonskapslene fra Google Analytics.

Vimeo

Vi bruker Vimeo til å vise videoer. Vimeo lagrer innstillinger i Local storage til det blir slettet. Se Vimeos personvernserklæring her.

Innlogging

For noen brukere er det aktuelt å logge seg inn her for å redigere innhold. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Hvis du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare en ID til artikkelen du redigerte. Den utløper etter én dag.

Hvem deler dere opplysninger med?

Dette nettstedet deler ikke personopplysninger.

Hvilke rettigheter har jeg når det gjelder opplysninger om meg?

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder alle opplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på http://support.helsekompetanse.no/.